fd
cauta in site
 
Invitatie
2008-05-19

Centrul Euroregional pentru Democrație are plăcerea să vă invite Miercuri, 21 mai 2008, ora 15:00, la conferința „Guvernare Responsabilă în Învățământul Superior”. Evenimentul se va desfășura la Hotel Timișoara, strada Mărășești 1-3,  sala Londra.   

Conferința are ca obiectiv principal  prezentarea rezultatelor  studiului realizat  aplicat la nivelul Centrelor Universitare Arad, Cluj și Timișoara cu scopul de a identifica tipurile de mecanisme de luare a deciziilor în mediul academic la nivelul conducerii universităților, facultăților, direcțiilor administrative și organizațiilor studențești. Rezultatele cercetării vor susține implementarea unui stil decizional mai transparent și mai participativ în universitățile incluse în cercetare.
Studiul a fost realizat de ISRA Center Marketing Research din București în perioada 31 martie – 15 mai 2008.

Proiectul Guvernare responsabilă în învățământul superior este o inițiativă prin care se urmărește definirea și implementarea unui cadru general de guvernare responsabilă, transparentă și eficientă pentru procesele de luare a deciziilor și management al educației, inclusiv managementul diversității culturale, în centrele universitare Arad, Cluj și Timișoara. Proiectul este derulat în parteneriat cu Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad și cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, prin programul PHARE 2005 Consolidarea democrației în România, Componenta 2 - Democrație, drepturile omului, statul de drept, independența justiției și lupta împotriva corupției.

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați agenda preliminară a evenimentului, precum și descrierea pe scurt a proiectului, pe care le puteți găsi în anexă.

Vă rugăm confirmați participarea dumneavoastră pana la data de 20 mai 2008 ora 13:00,  la adresa de e-mail cbalint@regionalnet.org sau la telefon 0256-221471/221472.  Persoană de contact: Balint-Codrean Cătălin (coordonator proiect).  


 Cu stimă,
 Ilona Mihăieș
 Președinte executiv CED
2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007