fd
cauta in site
Centrul Euroregional pentru Democratie (CED) este o organizatie neguvernamentala si non-profit care promoveaza democratia si stabilitatea in Europa Centrala si de Sud-Est.
Cu sediul in Timisoara, CED se afla intr-un spatiu multietnic si multicultural care incurajeaza dialogul intre promotorii valorilor democratice. Pozitia geografica a Timisoarei constituie un avantaj pentru desfasurarea unor programe de impact asupra democratiei si stabilitatii regionale.

Centrul Euroregional pentru Democratie este membru al Soros Open Network, o retea de organizatii independente din Romania care au ca misiune comuna promovarea valorilor societatii deschise.
 
CED a fost fondat de Fundatia pentru o Societate Deschisa Romania (FSD)
constructia si consolidarea democratiei in regiune prin crearea, in mod continuu si pe termen lung, a unor oportunitati de comunicare prin seminarii interactive, ateliere si mese rotunde, concepute ca suport si stimul al institutiilor democratice

promovarea parteneriatelor intre institutii si organizatii neguvernamentale, la nivel regional, national si local, pentru realizarea unor proiecte comune prin relatii de colaborare in regiune

dezvoltarea capacitatii institutionale a ONG-urilor prin programe care sa asigure specializarea resurselor umane si consolidarea structurilor organizationale, institutionale si a cadrului legal aferent, cu scopul de a elabora strategii pe termen lung necesare viabilitatii si autosustinerii ONG-urilor

focalizarea atentiei comunitatii regionale asupra aspectelor comune legate de fenomenul tranzitiei si de formele diversitatii intr-un proces democratic, prin initierea unor dezbateri, a caror finalitate vizeaza depasirea prejudecatilor, a stereotipurilor de mentalitate si comportament in spatii multietnice, contribuind la dezamorsarea tensiunilor latente sau manifeste in zona.

Raportul anual al Centrului Euroregional pentru Democratie - 2006 - descarca
2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
Şcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR), în parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, în stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare româno-norvegiană pentru îmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how româno – norvegian, în domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), în parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007