fd
cauta in site
 
Şcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
2017-09-18

În perioada 11-16 septembrie 2017, Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR), în parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, în stațiunea Secu, Caraș-Severin.

Programul de formare profesională în domeniul antreprenoriatului, iniţiat de APFR Timişoara, s-a adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, din Regiunea Vest. În perioada mai sus menţionată, 40 de tineri au parcurs un program de inovaţie şi excelenţă la nivel național prin care au reuşit să identifice noi idei de afaceri şi chiar să îşi dezvolte propriul plan de afaceri. Participanții au beneficiat gratuit de consiliere şi asistenţă antreprenorială, precum şi de servicii de cazare, masă şi transport.

APFR Timişoara este unul dintre cei mai activi furnizori de formare din Regiunea Vest, cu o bogată expertiză în managementul organizațional, formare profesională, evaluarea competențelor, egalitate de șanse, psihoterapie și consiliere psihologică. APFR a introdus în codul ocupațiilor din România o nouă ocupație, cea de manager, și a înființat o Școală Națională a Femeilor Manager. În prezent, în parteneriat cu una dintre cele mai importante organizaţii din vestul ţării, Centrul Euroregional pentru Democraţie (CED), sprijină dezvoltarea antreprenoriatului în rândul tinerilor din România prin proiectul Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, contract nr. 9910/25.07.2017.

Parteneri locali: Asociaţia Centrul Judeţean de Voluntariat Arad, Asociaţia SALVITAL Hunedoara, Asociaţia Sfera Timişoarei, Federaţia Caritas a Diecezei Timişoara şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş.

Pentru mai multe informaţii, persoana de contact este:
Lavinia Moldovan, Specialist relaţii publice
Tel. 0740-217.604
E-mail: laviniamoldovan89@gmail.com
Website: www.snfm.ro
Facebook.com/ScoalaNationalaaFemeilorManager2017-09-18
Şcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR), în parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, în stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare româno-norvegiană pentru îmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how româno – norvegian, în domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
Site-ul „Universități all-inclusive”
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), în parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.
2015-11-26
Concurs „Campus inclusiv”
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) din Timișoara, împreună cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, anunță lansarea concursului de selectare a organizațiilor / grupurilor de inițiativă studențești care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, în campusurile universitare din Timișoara.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007