fd
cauta in site
 
Anunț angajare
2008-04-24

Centrul Euroregional pentru Democra■ie, organiza■ie neguvernamentalŃ cu sediul în Timi║oara, angajeazŃ asistent coordonator programe.
 
Cerin■e generale:
- Studii superioare (sau studen■i în an terminal)
- Cunoa║terea limbii engleze
- Spirit de echipŃ, flexibilitate, disponibilitate pentru deplasŃri
- Experien■Ń generalŃ (formalŃ sau informalŃ) în management de  proiecte sau voluntariat, într-unul din domeniile: educa■ie, cooperare economicŃ regionalŃ/ localŃ, proiecte derulate de organiza■ii studen■e║ti, sociale, etc.
- AbilitŃ■i de lucru pe calculator
- Excelente abilitŃ■i de comunicare scrisŃ ║i verbalŃ, capacitate de sintezŃ.
  
Dosarul de candidaturŃ va con■ine Curriculum Vitae ║i scrisoare de inten■ie ║i se va trimite prin e-mail la adresa zbereczki@regionalnet.org sau se va depune la sediul Centrului Euroregional pentru Democra■ie (Str. Semenic nr. 10, Timi║oara) de luni pana vineri între orele 10.00 - 17.00.
Data limitŃ pentru primirea dosarului este 2 mai 2008.
Candida■ii preselecta■i vor fi contacta■i în vederea programŃrii unui interviu.
 
PersoanŃ de contact: Zoltan Bereczki, manager  programe
Tel:  0256 - 221471, 221472
Fax: 0256 - 43 66 33
Pentru informa■ii suplimentare privind activitatea Centrului vŃ rugŃm sŃ accesa■i pagina web www.regionalnet.org.
2016-06-14
Cooperare rom├óno-norvegian─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea accesibiliz─ârii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
├Än perioada 4 ÔÇô 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) a efectuat o vizit─â de studiu la Halden ╚Öi Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how rom├óno ÔÇô norvegian, ├«n domeniul accesibilit─â╚Ťii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi.
2016-01-15
Site-ul ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusiveÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED), ├«n parteneriat cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, lanseaz─â site-ul proiectului ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â╚Ťilor, adresate studen╚Ťilor cu dizabilit─â╚ŤiÔÇŁ.
2015-11-26
Concurs ÔÇ×Campus inclusivÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) din Timi╚Öoara, ├«mpreun─â cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, anun╚Ť─â lansarea concursului de selectare a organiza╚Ťiilor / grupurilor de ini╚Ťiativ─â studen╚Ťe╚Öti care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, ├«n campusurile universitare din Timi╚Öoara.
2015-03-24
Universit─â┼úi all-inclusive ÔÇô provoc─ârile ╚Öi realiz─ârile ├«nv─â╚Ť─âm├óntului superior
Centrul Euroregional pentru Democra┼úie (CED) din Timi┼čoara, ├«n parteneriat cu ┼×coala de Management Fribourg din Elve┼úia, implementeaz─â, ├«n perioada 16 martie 2015 ÔÇô 15 septembrie 2016, proiectul ÔÇ×Universit─â┼úi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â┼úirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â┼úilor, adresate studen┼úilor cu dizabilit─â┼úiÔÇŁ.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007