fd
cauta in site
 
Anunț angajare
2008-04-24

Centrul Euroregional pentru Democrație, organizație neguvernamentală cu sediul în Timișoara, angajează asistent coordonator programe.
 
Cerințe generale:
- Studii superioare (sau studenți în an terminal)
- Cunoașterea limbii engleze
- Spirit de echipă, flexibilitate, disponibilitate pentru deplasări
- Experiență generală (formală sau informală) în management de  proiecte sau voluntariat, într-unul din domeniile: educație, cooperare economică regională/ locală, proiecte derulate de organizații studențești, sociale, etc.
- Abilități de lucru pe calculator
- Excelente abilități de comunicare scrisă și verbală, capacitate de sinteză.
  
Dosarul de candidatură va conține Curriculum Vitae și scrisoare de intenție și se va trimite prin e-mail la adresa zbereczki@regionalnet.org sau se va depune la sediul Centrului Euroregional pentru Democrație (Str. Semenic nr. 10, Timișoara) de luni pana vineri între orele 10.00 - 17.00.
Data limită pentru primirea dosarului este 2 mai 2008.
Candidații preselectați vor fi contactați în vederea programării unui interviu.
 
Persoană de contact: Zoltan Bereczki, manager  programe
Tel:  0256 - 221471, 221472
Fax: 0256 - 43 66 33
Pentru informații suplimentare privind activitatea Centrului vă rugăm să accesați pagina web www.regionalnet.org.
2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.
2015-11-26
Concurs „Campus inclusiv”
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) din Timișoara, Ăźmpreună cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, anunță lansarea concursului de selectare a organizațiilor / grupurilor de inițiativă studențești care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, Ăźn campusurile universitare din Timișoara.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007