fd
cauta in site
 
RECRUTARE TRAINER
2008-04-21

Centrul Euroregional pentru Democratie, organizatie neguvernamentala din Timisoara, organizeaza in perioadele 5 - 7 mai, 8 - 10 mai  si 12 - 14 mai 2008 trei sesiuni de pregatire si informare.

Modulele de instruire sunt organizate in cadrul proiectului ‘Guvernare responsabila in invatamantul superior: proiect de promovare a principiilor bunei guvernari in universitatile de stat din Centrele Universitare Arad, Cluj si Timisoara’, derulat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, prin programul PHARE 2005 Consolidarea democratiei in Romania, Componenta 2 - Democratie, drepturile omului, statul de drept, independenta justitiei si lupta impotriva coruptiei. Prin aceasta initiativa se urmareste definirea si implementarea unui cadru general de guvernare responsabila, transparenta si eficienta pentru procesele de luare a deciziilor si management al educatiei, inclusiv managementul diversitatii culturale, in Universitatea ‘Aurel Vlaicu’ din Arad, Universitatea ‘Babes-Bolyai’ din Cluj, Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica, Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Victor Babes’ si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara.

Informatii despre sesiunile de instruire:

Module:

Promovarea politicilor in educatie 5 - 7 mai 2008
Advocacy 8 - 10 mai 2008
Networking 12 - 14 mai 2008.

O sesiune dureaza trei zile si se desfasoara dupa urmatorul orar:

Prima zi: 09.00 - 12.30 / 14.00 - 17.00
A doua zi: 09.00 - 12.30 / 14.00 - 17.00
A treia zi: 09.00 - 13.00

Locul de desfasurare: Timisoara, locatia exacta va fi desemnata ulterior.

Participanti: Fiecare sesiune va avea ca participanti 15 persoane, lideri si membri ai organizatiilor studentesti/ de tineret din cele trei centre universitare, dornici sa se implice in proiectul ‘Guvernare responsabila in invatamantul superior’. Participantii vor fi studenti la Universitatea ‘Aurel Vlaicu’- Arad, Universitatea ‘Babes-Bolyai’- Cluj, Universitatea de Vest - Timisoara, Universitatea Politehnica - Timisoara, Universitatea de Medicina si Farmacie ‘Victor Babes’ - Timisoara sau Universitatea de Stiinte Agricole a Banatului - Timisoara.
 
Persoanele interesate sa desfasoare aceasta activitate de instruire sunt rugate sa trimita un curriculum vitae cu fotografie (continand datele de contact a doua persoane care pot furniza recomandari) si o scrisoare de intentie  catre Catalin Balint-Codrean, asistent coordonator programe:

la adresa: Centrul Euroregional pentru Democratie, strada Semenic, nr. 10, Timisoara, cod 300035
sau prin fax la numarul: 0256 436633
sau la adresa de e-mail: cbalint@regionalnet.org.

Criterii de selectie:

I.    Cunostinte in domeniul managementului universitar
II.    Disponibilitate (sau experienta) pentru a lucra in domeniul ONG
III.   Experienta de formator (de preferat experienta in instruirea tinerilor)
IV.  Abilitati de comunicare interpersonala avansate.

Instructorul selectat va trebui:
1.    Sa elaboreze suporturile de curs si materialele pentru instruirea studentilor, considerand profilul participantilor, nivelul lor estimat de cunostinte/ practica si obiectivele proiectului.
2.    Sa construiasca sesiuni de pregatire in care sa domine partea practica si care sa fie bazate pe metode interactive de training: lucru pe grupe, panel, dezbateri, simulari, studii de caz, probe situationale, etc.
3.    Sa evalueze sesiunile de instruire si sa centralizeze raportul de training impreuna cu rezultatele muncii grupelor de participanti la training.

Data limita este 25 aprilie 2008, ora 12.00. Doar candidatii selectati vor fi contactati.
2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
Şcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR), în parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, în stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare româno-norvegiană pentru îmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how româno – norvegian, în domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), în parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007