fd
cauta in site
 
Cross Border Lala, sigla proiectului Banat 22
2008-02-11

Promovarea celor 22 de locuri și evenimente turistice din Banat

În cursul lunii ianuarie, 2008, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație  a elaborat sigla proiectului Banat 22 – Promovarea celor 22 de locuri și evenimente turistice din Banat. Aceasta este reprezentată de Lala, un personaj foarte popular din Banatul sârbesc, devenit reprezentativ și recognoscibil pentru întreaga zonă transfrontalieră, atât datorită celor două geamantane vopsite în culorile țărilor implicate în proiect (România și Serbia), cât și datorită sintagmei Cross Border care a fost adăugată numelui său.

Sigla va figura pe toate materialele tipărite sub auspiciile proiectului, cât și pe site-ul web care va fi creat în acest context.

Mai mult, Cross Border Lala nu va rămâne un simplu element de design grafic, ci va deveni protagonistul unei secțiuni distincte a paginii web, intitulate La taifas cu Cross Border Lala. Secțiunea va include o scurtă prezentare a mascotei, un jurnal în care aceasta își va nota impresiile de călătorie, precum și câteva dintre glumele datorită cărora a ajuns să fie cotată drept unul dintre cele mai hazlii personaje din regiune.

Proiectul Banat 22 – Promovarea celor 22 de locuri și evenimente turistice din Banat este implementat de Centrul Euroregional pentru Democrație, în parteneriat cu Municipalitatea din Pancevo, Serbia, în contextul Programului de Vecinătate România-Serbia 2005. Inițiativa se derulează în intervalul 8 august 2007 – 8 noiembrie 2008 și are ca scop valorificarea superioară a potențialului turistic aferent zonei Banat.

2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007