fd
cauta in site
 
Cross Border Lala, sigla proiectului Banat 22
2008-02-11

Promovarea celor 22 de locuri ║i evenimente turistice din Banat

În cursul lunii ianuarie, 2008, echipa Centrului Euroregional pentru Democra■ie  a elaborat sigla proiectului Banat 22 – Promovarea celor 22 de locuri ║i evenimente turistice din Banat. Aceasta este reprezentatŃ de Lala, un personaj foarte popular din Banatul sârbesc, devenit reprezentativ ║i recognoscibil pentru întreaga zonŃ transfrontalierŃ, atât datoritŃ celor douŃ geamantane vopsite în culorile ■Ńrilor implicate în proiect (România ║i Serbia), cât ║i datoritŃ sintagmei Cross Border care a fost adŃugatŃ numelui sŃu.

Sigla va figura pe toate materialele tipŃrite sub auspiciile proiectului, cât ║i pe site-ul web care va fi creat în acest context.

Mai mult, Cross Border Lala nu va rŃmâne un simplu element de design grafic, ci va deveni protagonistul unei sec■iuni distincte a paginii web, intitulate La taifas cu Cross Border Lala. Sec■iunea va include o scurtŃ prezentare a mascotei, un jurnal în care aceasta î║i va nota impresiile de cŃlŃtorie, precum ║i câteva dintre glumele datoritŃ cŃrora a ajuns sŃ fie cotatŃ drept unul dintre cele mai hazlii personaje din regiune.

Proiectul Banat 22 – Promovarea celor 22 de locuri ║i evenimente turistice din Banat este implementat de Centrul Euroregional pentru Democra■ie, în parteneriat cu Municipalitatea din Pancevo, Serbia, în contextul Programului de VecinŃtate România-Serbia 2005. Ini■iativa se deruleazŃ în intervalul 8 august 2007 – 8 noiembrie 2008 ║i are ca scop valorificarea superioarŃ a poten■ialului turistic aferent zonei Banat.

2016-06-14
Cooperare rom├óno-norvegian─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea accesibiliz─ârii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
├Än perioada 4 ÔÇô 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) a efectuat o vizit─â de studiu la Halden ╚Öi Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how rom├óno ÔÇô norvegian, ├«n domeniul accesibilit─â╚Ťii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi.
2016-01-15
Site-ul ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusiveÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED), ├«n parteneriat cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, lanseaz─â site-ul proiectului ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â╚Ťilor, adresate studen╚Ťilor cu dizabilit─â╚ŤiÔÇŁ.
2015-11-26
Concurs ÔÇ×Campus inclusivÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) din Timi╚Öoara, ├«mpreun─â cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, anun╚Ť─â lansarea concursului de selectare a organiza╚Ťiilor / grupurilor de ini╚Ťiativ─â studen╚Ťe╚Öti care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, ├«n campusurile universitare din Timi╚Öoara.
2015-03-24
Universit─â┼úi all-inclusive ÔÇô provoc─ârile ╚Öi realiz─ârile ├«nv─â╚Ť─âm├óntului superior
Centrul Euroregional pentru Democra┼úie (CED) din Timi┼čoara, ├«n parteneriat cu ┼×coala de Management Fribourg din Elve┼úia, implementeaz─â, ├«n perioada 16 martie 2015 ÔÇô 15 septembrie 2016, proiectul ÔÇ×Universit─â┼úi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â┼úirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â┼úilor, adresate studen┼úilor cu dizabilit─â┼úiÔÇŁ.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007