|
Proiect turism
2007-12-20
Promovarea turismului în zona transfrontalieră
Centrul Euroregional pentru Democrație din Timișoara derulează anul acesta și în 2008, în parteneriat cu Municipalitatea din Pancevo, proiectul Banat 22, Promovarea celor 22 de locuri și evenimente turistice din Banat, o inițiativă finanțată de Uniunea Europeană în cadrul Programului de Vecinǎtate România - Serbia, Phare CBC 2005. Valoarea finanțării acordate este de 111.970,50 euro.
Acest proiect are ca scop valorificarea potențialului turistic din zona Banat (România și Serbia), generând o mai bunǎ integrare socio-economică a zonei transfrontaliere. Astfel, prin proiect vor fi identificate 22 de locuri și evenimente turistice din România și Serbia, zona Banat, pentru a fi promovate ca embleme ale turismului regional, construindu-le în acest fel o notorietate proporțională cu atractivitatea lor. Se urmărește, de asemenea, o creștere cu 5 % a nivelului indicatorilor economici ce sunt relevanți pentru industria turistică din Banat.
Proiectul, cu o durata de implementare de 15 luni, se adresează unui grup țintă reprezentat de autoritățile publice locale, de actorii și promotorii activităților turistice din zona Banat (România și Serbia).
În vederea atingerii obiectivelor stabilite, se vor realiza următoarele activități: - Crearea unei baze de date cu principalii întreprinzători turistici în Banat și a unui portal web - Înființarea a două puncte de informare turistică, la Reșița și Drobeta Turnu–Severin și dotarea Centrului de Informare Turistică din Timișoara - Organizarea atelierului Cum să administrezi un centru de informare turistică? - O competiție publică cu participarea autorităților locale, a întreprinzătorilor din turism, mass-media și sectorului civic, în urma căreia se va alcătui un Top 22 al locațiilor și evenimentelor turistice din Banat - Publicarea ghidului turistic al Banatului - Campanii de Relații Publice având ca temă: Promovarea culturii ospitalității în Banat și Mobilizarea naționalităților din Banat pentru dezvoltarea turismului.
Pentru mai multe informații despre acest proiect vă rugăm să contactați Centrul Euroregional pentru Democrație la adresa: Str. Semenic nr. 10, Timișoara, telefon 0256 221471/ 221472, e-mail: imihaies@regionalnet.org. Persoană de contact: Ilona Mihăieș, manager proiect. |
|
2024-04-25 Hacked by Om3G4
Imi plac curvele maxim!
2017-09-18 Ćcoala RegionalÄ de VarÄ a Tinerilor Antreprenori
Ăn perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru DemocraÈie (CED), a organizat Ècoala RegionalÄ de VarÄ a Tinerilor Antreprenori âAntreprenor5Vestâ, Ăźn staÈiunea Secu, CaraÈ-Severin.
2016-06-14 Cooperare romĂąno-norvegianÄ pentru ĂźmbunÄtÄÈirea accesibilizÄrii universitÄÈilor Èi bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
Ăn perioada 4 â 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru DemocraÈie (CED) a efectuat o vizitÄ de studiu la Halden Èi Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno â norvegian, Ăźn domeniul accesibilitÄÈii universitÄÈilor Èi bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilitÄÈi.
2016-01-15 xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru DemocraÈie (CED), Ăźn parteneriat cu Ècoala de Management din Fribourg, ElveÈia, lanseazÄ site-ul proiectului âUniversitÄÈi all-inclusive: Proiect pentru ĂźmbunÄtÄÈirea serviciilor de accesibilizare ale universitÄÈilor, adresate studenÈilor cu dizabilitÄÈiâ.
Arhiva
stiri
|
|
IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati ! |
|
|
|
|
|
|