fd
cauta in site
 
Conferinta
2007-12-12

Conferin■a ‘Furnizarea Serviciilor Sociale în România ║i Bulgaria –
Parteneriate între ONGuri ║i AutoritŃ■i Locale’Institutul pentru o Societate DeschisŃ – Sofia ║i Centrul Euroregional pentru Democra■ie din Timi║oara organizeazŃ conferin■a finalŃ a proiectului The Next Mile of the European Civil Society Infrastructure (Dezvoltarea poten■ialului organiza■iilor societŃ■ii civile din Bulgaria ║i România de a îmbunŃtŃ■i sfera serviciilor sociale) care se va desfŃ║ura în data de 13 decembrie 2007 la Hotel Siqua din Bucure║ti (Calea Plevnei nr. 59A, sector 1). Evenimentul va începe la ora 10.00.

Tema conferin■ei este “Furnizarea Serviciilor Sociale în România ║i Bulgaria – Parteneriate între ONGuri ║i AutoritŃ■i Locale” (Ata║Ńm agenda pentru detalii privind punctele concrete care vor fi abordate).

Invita■ii sunt reprezentan■i ai institu■iilor ║i organiza■iilor din domeniul serviciilor sociale din România ║i Bulgaria – autoritŃ■i locale ║i na■ionale, organiza■ii neguvernamentale, etc.

Discu■iile se vor purta în limba românŃ ║i bulgarŃ, organizatorii urmând sŃ asigure traducerea.

Proiectul The Next Mile este implementat în România ║i Bulgaria din ianuarie 2006, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene sub auspiciile Programului de Networking – Componenta Societatea CivilŃ – România ║i Bulgaria. Scopul proiectului este de a consolida rolul organiza■iilor neguvernamentale din România ║i Bulgaria în sensul dezvoltŃrii capacitŃ■ii lor institu■ionale de a furniza servicii sociale de calitate. Pentru informa■ii suplimentare vŃ rugŃm sŃ vizita■i pagina web http://nextmile.eu.


Lisat participan■ilor
Agenda evenimentului
2016-06-14
Cooperare rom├óno-norvegian─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea accesibiliz─ârii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
├Än perioada 4 ÔÇô 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) a efectuat o vizit─â de studiu la Halden ╚Öi Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how rom├óno ÔÇô norvegian, ├«n domeniul accesibilit─â╚Ťii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi.
2016-01-15
Site-ul ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusiveÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED), ├«n parteneriat cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, lanseaz─â site-ul proiectului ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â╚Ťilor, adresate studen╚Ťilor cu dizabilit─â╚ŤiÔÇŁ.
2015-11-26
Concurs ÔÇ×Campus inclusivÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) din Timi╚Öoara, ├«mpreun─â cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, anun╚Ť─â lansarea concursului de selectare a organiza╚Ťiilor / grupurilor de ini╚Ťiativ─â studen╚Ťe╚Öti care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, ├«n campusurile universitare din Timi╚Öoara.
2015-03-24
Universit─â┼úi all-inclusive ÔÇô provoc─ârile ╚Öi realiz─ârile ├«nv─â╚Ť─âm├óntului superior
Centrul Euroregional pentru Democra┼úie (CED) din Timi┼čoara, ├«n parteneriat cu ┼×coala de Management Fribourg din Elve┼úia, implementeaz─â, ├«n perioada 16 martie 2015 ÔÇô 15 septembrie 2016, proiectul ÔÇ×Universit─â┼úi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â┼úirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â┼úilor, adresate studen┼úilor cu dizabilit─â┼úiÔÇŁ.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007