fd
cauta in site
 
Conferinta
2007-12-12

Conferința ‘Furnizarea Serviciilor Sociale în România și Bulgaria –
Parteneriate între ONGuri și Autorități Locale’Institutul pentru o Societate Deschisă – Sofia și Centrul Euroregional pentru Democrație din Timișoara organizează conferința finală a proiectului The Next Mile of the European Civil Society Infrastructure (Dezvoltarea potențialului organizațiilor societății civile din Bulgaria și România de a îmbunătăți sfera serviciilor sociale) care se va desfășura în data de 13 decembrie 2007 la Hotel Siqua din București (Calea Plevnei nr. 59A, sector 1). Evenimentul va începe la ora 10.00.

Tema conferinței este “Furnizarea Serviciilor Sociale în România și Bulgaria – Parteneriate între ONGuri și Autorități Locale” (Atașăm agenda pentru detalii privind punctele concrete care vor fi abordate).

Invitații sunt reprezentanți ai instituțiilor și organizațiilor din domeniul serviciilor sociale din România și Bulgaria – autorități locale și naționale, organizații neguvernamentale, etc.

Discuțiile se vor purta în limba română și bulgară, organizatorii urmând să asigure traducerea.

Proiectul The Next Mile este implementat în România și Bulgaria din ianuarie 2006, cu sprijinul financiar al Comisiei Europene sub auspiciile Programului de Networking – Componenta Societatea Civilă – România și Bulgaria. Scopul proiectului este de a consolida rolul organizațiilor neguvernamentale din România și Bulgaria în sensul dezvoltării capacității lor instituționale de a furniza servicii sociale de calitate. Pentru informații suplimentare vă rugăm să vizitați pagina web http://nextmile.eu.


Lisat participanților
Agenda evenimentului
2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007