fd
cauta in site
 
Lansare proiect
2006-02-20


Lansarea proiectului The Next Mile of the European Civil Society Infrastructure: Boosting the Potential of Bulgarian and Romanian Civil Society Organisation to Improve the Social Environment

I
n perioada ianuarie 2006 - ianuarie 2008, Institutul pt. o Societate Deschisa Sofia in parteneriat cu Centrul Euroregional pt. Democratie Romania, Biroul European de Informare pt Rroma - Bruxelles, Belgia si Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Ungaria implementeaza proiectul Dezvoltarea capacitatii organizatiilor societatii civile din Bulgaria si Romania sa imbunatateasca mediul social. Aceasta initiativa este sustinuta de Comisia Europeana in cadrul Programului de Networking componeneta Societate Civila - Romania si Bulgaria.

Scopul proiectului nostru este acela de a consolida rolul organizatiilor neguvernamentale din Romania si Bulgaria in sensul dezvoltarii capacitatii lor institutionale de a furniza servicii sociale de calitate.

Organizatiile neguvernamentale au oportunitatea sa participe in acest proiect in mai multe modalitati: ca participant activ in realizarea unui studiu pe tema capacitatii sectorului tertiar de a furniza servicii sociale, ca beneficiar al unor stagii de instruire, ca beneficiar al unor actiuni de schimb de personal cu organizatii neguvernamentale din Bulgaria si tari ale UE, sau ca beneficiar al platformei de diseminare a expertizei care va fi realizata in cadrul proiectului.

Pentru detalii va rugam apasati aici.


2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
Şcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR), în parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, în stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare româno-norvegiană pentru îmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how româno – norvegian, în domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), în parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007