fd
cauta in site
 
Recrutare trainer
2007-11-08

Centrul Euroregional pentru Democratie, organizatie neguvernamentala din Timisoara, organizeaza in perioadele 3 - 5 si 6 - 8 decembrie doua sesiuni de pregatire si informare avand ca tema educatia de mediu si modalitati de stimulare a comportamentului ecologic.

Sesiunile sunt o componenta cheie a proiectului „Modele de comportamente de protectie a mediului si de asimilare a valorilor ecologice in zona transfrontaliera” care are ca scop identificarea unor modele de campanie de educare si informare a cetatenilor din patru localitati pilot din Romania si Serbia (Dudestii Vechi, Jimbolia, Melenci, Kikinda), in vederea promovarii unor comportamente de protectie a mediului.

Fiecare sesiune va avea ca participanti 14 persoane din Serbia si Romania, tineri cu varste intre 14 - 26 ani, precum si cadre didactice /coordonatori de echipa.

Cursurile se vor desfasura la Timisoara si vor fi sustinute in limba engleza (fara traducere).

Persoanele interesate sa desfasoare aceasta activitate de instruire sunt rugate sa trimita un curriculum vitae cu fotografie (continand si datele de contact a doua persoane care pot furniza recomandari) si o scrisoare de intentie, la adresa: Centrul Euroregional pentru Democratie, str. Semenic, nr. 10, Timisoara, cod 300035, prin fax la 0256-436633 sau prin e-mail la zbereczki@regionalnet.org.

Criterii de selectie:
I. Pregatire specifica sau experienta relevanta in domeniul educatiei de mediu si / sau educatiei civice
II. Disponibilitate (sau experienta) pentru a lucra in domeniul ONG
III. Experienta de formator (de preferat experienta in instruirea tinerilor)
IV. Abilitati de comunicare interpersonala avansate
V. Limba engleza fluent

Instructorul selectat va trebui sa adapteze informatiile prezentate la specificul grupului de instruire, sa redacteze un suport de curs (ghid) care sa cuprinda informatii cu privire la educatia de mediu si metode de stimulare a comportamentului ecologic in comunitatile locale. Totodata, acest ghid va trebui sa prezinte metode si tehnici de informare necesare realizarii unor campanii de informare in domeniul ecologic.

Data limita este 16 noiembrie 2007, ora 12.00. Numai candidatii selectati vor fi contactati.

Proiectul este finantat prin „Programul de vecinatate Romania - Serbia 2005, PHARE CBC”.

*** Centrul Euroregional pentru Democratie (CED) este o organizatie neguvernamentala si non-profit care promoveaza democratia si stabilitatea in Europa Centrala si de Sud-Est. Pentru informatii suplimentare privind activitatea fundatiei va rugam sa accesati pagina web www.regionalnet.org.
2017-09-18
Şcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR), în parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, în stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare româno-norvegiană pentru îmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how româno – norvegian, în domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), în parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.
2015-11-26
Concurs „Campus inclusiv”
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) din Timișoara, împreună cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, anunță lansarea concursului de selectare a organizațiilor / grupurilor de inițiativă studențești care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, în campusurile universitare din Timișoara.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007