fd
cauta in site
 
Workshop ONG sociale
2007-11-06

Centrul Euroregional pentru Democrație, în parteneriat cu Fundația Pentru Voi organizează marți, 6 noiembrie 2007, începând cu orele 9.30, workshop-ul ‘Fondurile structurale ale UE ca instrument de promovare a incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilități intelectuale’. Evenimentul se va desfășura la Hotel Timișoara, str. Mărășești 1-3, Timișoara.

Participanții vor fi reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale din județele Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin și Hunedoara active în domeniul serviciilor sociale.

Evenimentul este organizat cu sprijinul financiar al Open Society Institute – Sofia, prin proiectul ‘The Next Mile: Dezvoltarea potențialului organizațiilor societății civile din Bulgaria și România de a îmbunătăți sfera serviciilor sociale’. Scopul proiectului este de a consolida rolul organizațiilor neguvernamentale din România și Bulgaria în sensul dezvoltării capacității lor instituționale de a furniza servicii sociale de calitate. 

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați agenda evenimentului sau să ne contactați la e-mail ccocioba@regionalnet.org (Camelia Cocioba, coordonator programe, Centrul Euroregional pentru Democrație) și anca@pentruvoi.ro (Anca Pol, coordonator advocacy, Fundația Pentru Voi).
2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.
2015-11-26
Concurs „Campus inclusiv”
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) din Timișoara, Ăźmpreună cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, anunță lansarea concursului de selectare a organizațiilor / grupurilor de inițiativă studențești care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, Ăźn campusurile universitare din Timișoara.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007