fd
cauta in site
 
Workshop ONG sociale
2007-11-06

Centrul Euroregional pentru Democra■ie, în parteneriat cu Funda■ia Pentru Voi organizeazŃ mar■i, 6 noiembrie 2007, începând cu orele 9.30, workshop-ul ‘Fondurile structurale ale UE ca instrument de promovare a incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilitŃ■i intelectuale’. Evenimentul se va desfŃ║ura la Hotel Timi║oara, str. MŃrŃ║e║ti 1-3, Timi║oara.

Participan■ii vor fi reprezentan■i ai organiza■iilor neguvernamentale din jude■ele Timi║, Arad, Bihor, Cara║-Severin ║i Hunedoara active în domeniul serviciilor sociale.

Evenimentul este organizat cu sprijinul financiar al Open Society Institute – Sofia, prin proiectul ‘The Next Mile: Dezvoltarea poten■ialului organiza■iilor societŃ■ii civile din Bulgaria ║i România de a îmbunŃtŃ■i sfera serviciilor sociale’. Scopul proiectului este de a consolida rolul organiza■iilor neguvernamentale din România ║i Bulgaria în sensul dezvoltŃrii capacitŃ■ii lor institu■ionale de a furniza servicii sociale de calitate. 

Pentru mai multe informa■ii vŃ rugŃm sŃ consulta■i agenda evenimentului sau sŃ ne contacta■i la e-mail ccocioba@regionalnet.org (Camelia Cocioba, coordonator programe, Centrul Euroregional pentru Democra■ie) ║i anca@pentruvoi.ro (Anca Pol, coordonator advocacy, Funda■ia Pentru Voi).
2016-06-14
Cooperare rom├óno-norvegian─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea accesibiliz─ârii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
├Än perioada 4 ÔÇô 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) a efectuat o vizit─â de studiu la Halden ╚Öi Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how rom├óno ÔÇô norvegian, ├«n domeniul accesibilit─â╚Ťii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi.
2016-01-15
Site-ul ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusiveÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED), ├«n parteneriat cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, lanseaz─â site-ul proiectului ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â╚Ťilor, adresate studen╚Ťilor cu dizabilit─â╚ŤiÔÇŁ.
2015-11-26
Concurs ÔÇ×Campus inclusivÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) din Timi╚Öoara, ├«mpreun─â cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, anun╚Ť─â lansarea concursului de selectare a organiza╚Ťiilor / grupurilor de ini╚Ťiativ─â studen╚Ťe╚Öti care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, ├«n campusurile universitare din Timi╚Öoara.
2015-03-24
Universit─â┼úi all-inclusive ÔÇô provoc─ârile ╚Öi realiz─ârile ├«nv─â╚Ť─âm├óntului superior
Centrul Euroregional pentru Democra┼úie (CED) din Timi┼čoara, ├«n parteneriat cu ┼×coala de Management Fribourg din Elve┼úia, implementeaz─â, ├«n perioada 16 martie 2015 ÔÇô 15 septembrie 2016, proiectul ÔÇ×Universit─â┼úi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â┼úirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â┼úilor, adresate studen┼úilor cu dizabilit─â┼úiÔÇŁ.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007