fd
cauta in site
 
Dezbatere...
2006-02-20

Centrul Euroregional pentru Democrație organizează luni, 27 februarie 2006, ora 16, la Hotel Timișoara (sala Viena, etaj 1) o întâlnire între reprezentanții administrației publice locale și cei ai Consiliilor Consultative de Cartier.

Prin organizarea acestei întâlniri, ce se va desfășura într-un cadru informal și se va bucura de prezența reprezentanților presei, ne propunem să dezbatem procedura de colaborare a Consiliilor Consultative de Cartier cu Consiliul Local al Municipiului Timișoara. Dorim în acest sens să punem în discuție problema arondării fiecărui consiliu consultativ de cartier a 1-3 consilieri locali, fapt consemnat și în Regulamentul orientativ de funcționare al Consiliilor Consultative de Cartier. De asemenea intenționăm să analizăm situația actuală și să identificăm noi căi de dialog și consultare între reprezentanții aleși și cetățeni, cu scopul de a cunoaște mai bine problemele comunității și de a implica cetățenii în procesul de elaborarea a deciziilor.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului Pro communitas, realizat cu sprijinul Uniunii Europene prin Programul Phare 2003 Consolidarea Societății Civile în România.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la: Centrul Euroregional pentru Democrație, telefon 221471 sau 221472, e-mail
vgherhes@regionalnet.org, persoană de contact Vasile Gherheș.

2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007