fd
cauta in site
 
Dezbatere...
2006-02-20

Centrul Euroregional pentru Democra■ie organizeazŃ luni, 27 februarie 2006, ora 16, la Hotel Timi║oara (sala Viena, etaj 1) o întâlnire între reprezentan■ii administra■iei publice locale ║i cei ai Consiliilor Consultative de Cartier.

Prin organizarea acestei întâlniri, ce se va desfŃ║ura într-un cadru informal ║i se va bucura de prezen■a reprezentan■ilor presei, ne propunem sŃ dezbatem procedura de colaborare a Consiliilor Consultative de Cartier cu Consiliul Local al Municipiului Timi║oara. Dorim în acest sens sŃ punem în discu■ie problema arondŃrii fiecŃrui consiliu consultativ de cartier a 1-3 consilieri locali, fapt consemnat ║i în Regulamentul orientativ de func■ionare al Consiliilor Consultative de Cartier. De asemenea inten■ionŃm sŃ analizŃm situa■ia actualŃ ║i sŃ identificŃm noi cŃi de dialog ║i consultare între reprezentan■ii ale║i ║i cetŃ■eni, cu scopul de a cunoa║te mai bine problemele comunitŃ■ii ║i de a implica cetŃ■enii în procesul de elaborarea a deciziilor.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului Pro communitas, realizat cu sprijinul Uniunii Europene prin Programul Phare 2003 Consolidarea SocietŃ■ii Civile în România.

Pentru informa■ii suplimentare vŃ rugŃm sŃ ne contacta■i la: Centrul Euroregional pentru Democra■ie, telefon 221471 sau 221472, e-mail
vgherhes@regionalnet.org, persoanŃ de contact Vasile Gherhe║.

2016-06-14
Cooperare rom├óno-norvegian─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea accesibiliz─ârii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
├Än perioada 4 ÔÇô 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) a efectuat o vizit─â de studiu la Halden ╚Öi Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how rom├óno ÔÇô norvegian, ├«n domeniul accesibilit─â╚Ťii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi.
2016-01-15
Site-ul ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusiveÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED), ├«n parteneriat cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, lanseaz─â site-ul proiectului ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â╚Ťilor, adresate studen╚Ťilor cu dizabilit─â╚ŤiÔÇŁ.
2015-11-26
Concurs ÔÇ×Campus inclusivÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) din Timi╚Öoara, ├«mpreun─â cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, anun╚Ť─â lansarea concursului de selectare a organiza╚Ťiilor / grupurilor de ini╚Ťiativ─â studen╚Ťe╚Öti care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, ├«n campusurile universitare din Timi╚Öoara.
2015-03-24
Universit─â┼úi all-inclusive ÔÇô provoc─ârile ╚Öi realiz─ârile ├«nv─â╚Ť─âm├óntului superior
Centrul Euroregional pentru Democra┼úie (CED) din Timi┼čoara, ├«n parteneriat cu ┼×coala de Management Fribourg din Elve┼úia, implementeaz─â, ├«n perioada 16 martie 2015 ÔÇô 15 septembrie 2016, proiectul ÔÇ×Universit─â┼úi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â┼úirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â┼úilor, adresate studen┼úilor cu dizabilit─â┼úiÔÇŁ.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007