fd
cauta in site
 
Conferinta „Buna Guvernare în Mediul Academic Public”
2007-09-19

Centrul Euroregional pentru Democrație are plăcerea să vă invite joi, 11 octombrie 2007, ora 16:00, la conferința „Buna Guvernare în Mediul Academic Public”. Evenimentul se va desfășura la Hotel Timișoara, strada Mărășești 1-3,  sala Viena.

Conferința are ca obiectiv principal  prezentarea rezultatelor  cercetarii realizate  la nivelul Centrului Universitar Timisoara în scopul identificării tipurilor de mecanisme de luare a deciziilor în mediul academic la nivelul conducerii universitățiilor, facultăților, direcțiilor administrative și organizațiilor academice și studențești.

Sondajul a fost aplicat de S.C Vivid Research SRL in perioada 22 mai-22 iunie 2007

Proiectul „Buna Guvernare în Mediul Academic Public” urmărește crearea unei coaliții de universități, organizații studențești, organizații de tineret și grupuri informale de inițiativă studențească în vederea integrarii unui model al bunei guvernări bazat pe principii de responsabilitate publică, transparență și eficiență decizională în cele patru universități publice din centrul universitar Timișoara.

Această inițiativă are loc în cadrul proiectului „Buna Guvernare în Mediul Academic Public” derulat cu sprijinul financiar al CEE Trust, Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați agenda evenimentului, precum și descrierea pe scurt a proiectului, pe care le puteți găsi în anexă.

Vă rugăm confirmați participarea dumneavoastră pana la data de 8 octombrie 2007  la adresa de e-mail cbalint@regionalnet.org sau la telefon 0256-221471/221472 .  Persoană de contact: Balint-Codrean Cătălin.
2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.
2015-11-26
Concurs „Campus inclusiv”
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) din Timișoara, Ăźmpreună cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, anunță lansarea concursului de selectare a organizațiilor / grupurilor de inițiativă studențești care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, Ăźn campusurile universitare din Timișoara.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007