fd
cauta in site
 
Program de Schimb de Personal - runda II
2007-06-04

Al doilea apel pentru participare la Programul de Schimb de Personal pentru organizațiile care oferă servicii sociale


Institutul pentru o Societate Deschisă, Sofia lansează cel de-al doilea apel pentru aplicații în cadrul programului de schimb de personal între organizații care activează în domeniul social. Inițiativa este sprijinită de Comisia Europeană și are scopul de a încuraja parteneriatele între organizații ale societății civile din Bulgaria și România și rețele din Uniunea Europeană pentru îmbunătățirea mediului social.

Proiectul sprijină atât schimburile transfrontaliere cât și schimburile între experți și rețele de organizații din Bulgaria și România și alte state membre UE. Apelul este adresat organizațiilor neguvernamentale și agențiilor implicate în diverse aspecte ale furnizării de servicii sociale. Va fi acordată prioritate aplicațiilor care urmăresc schimburi de experiență practică, know-how și metode inovative de lucru.

- Organizațiile care trimit/primesc reprezentanți pot fi din Bulgaria și România, dar și din alte state membre UE. Pentru a aplica, organizațiile interesate trebuie să identifice în prealabil organizația străină parteneră.
- Schimbul se va desfășura în perioada specificată de organizația care aplică, între 20 iulie și 30 septembrie 2007.
- Pe baza unei proceduri de selecție OSI-S va acoperi cheltuielile de transport și diurnele reprezentanților organizațiilor care prezintă cele mai competitive aplicații.

Organizațiile interesate pot aplica pentru participarea în program ca organizație care primește/trimite participanți prin completarea formularelor de înscriere (care pot fi descărcate la pagina web a proiectului http://www.nextmile.eu/) și trimiterea acestora pe e-mail la egospodinova@osf.bg până cel târziu în data de 15 iulie 2007.

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.
2015-11-26
Concurs „Campus inclusiv”
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) din Timișoara, Ăźmpreună cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, anunță lansarea concursului de selectare a organizațiilor / grupurilor de inițiativă studențești care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, Ăźn campusurile universitare din Timișoara.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007