fd
cauta in site
 
Cerere oferte
2007-05-09

Centrul Euroregional pentru Democratie lanseaza o cerere de oferte pentru realizarea unui studiu la nivelul centrului universitar Timisoara în scopul identificrii tipurilor de mecanisme de luare a deciziilor în mediul academic la nivelul conducerii universitilor, facultilor, direciilor administrative i organizaiilor academice i studeneti. Studiul vizeaz identificarea i analiza problemelor cheie, provocrilor i soluiilor pentru implementarea unui stil decizional mai transparent i mai participativ în Centrul Universitar Timioara.

Organizatiile interesate de inaintarea unei oferte pentru realizarea acestui studiu in valoare de maxim 5000 USD sunt invitate sa depuna propunerea lor de organizare si metodologie (constand in motivatie, strategie, si graficul de timp al activitatilor presupuse de realizarea studiului). Cerintele minimale sunt specificate in termenii de referinta. Se solicita lista cu expertii principalii si cv-urile personalului cheie (minim 1 coordonator cercetare + 1 coordonator operatori teren/facilitator focus grupuri). Ofertele vor include o oferta globala de pret, fara sa fie necesara defalcarea pe categorii de cheltuieli.

Termenul limita pentru depunerea ofertei este data de 16 MAI 2007, orele 16:00.

Termenii de referinta pot fi descarcati aici sau solicitati la adresa vlingurar@regionalnet.org.

Ofertele se depun in format electronic la adresele imihaies@regionalnet.org si vlingurar@regionalnet.org pana la data limita mentionata.

2017-09-18
Şcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR), în parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, în stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare româno-norvegiană pentru îmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how româno – norvegian, în domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), în parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.
2015-11-26
Concurs „Campus inclusiv”
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) din Timișoara, împreună cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, anunță lansarea concursului de selectare a organizațiilor / grupurilor de inițiativă studențești care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, în campusurile universitare din Timișoara.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007