fd
cauta in site
 
Cerere oferte
2007-05-09

Centrul Euroregional pentru Democratie lanseaza o cerere de oferte pentru realizarea unui studiu la nivelul centrului universitar Timisoara în scopul identificŃrii tipurilor de mecanisme de luare a deciziilor în mediul academic la nivelul conducerii universitŃ■ilor, facultŃ■ilor, direc■iilor administrative ║i organiza■iilor academice ║i studen■e║ti. Studiul vizeazŃ identificarea ║i analiza problemelor cheie, provocŃrilor ║i solu■iilor pentru implementarea unui stil decizional mai transparent ║i mai participativ în Centrul Universitar Timi║oara.

Organizatiile interesate de inaintarea unei oferte pentru realizarea acestui studiu in valoare de maxim 5000 USD sunt invitate sa depuna propunerea lor de organizare si metodologie (constand in motivatie, strategie, si graficul de timp al activitatilor presupuse de realizarea studiului). Cerintele minimale sunt specificate in termenii de referinta. Se solicita lista cu expertii principalii si cv-urile personalului cheie (minim 1 coordonator cercetare + 1 coordonator operatori teren/facilitator focus grupuri). Ofertele vor include o oferta globala de pret, fara sa fie necesara defalcarea pe categorii de cheltuieli.

Termenul limita pentru depunerea ofertei este data de 16 MAI 2007, orele 16:00.

Termenii de referinta pot fi descarcati aici sau solicitati la adresa vlingurar@regionalnet.org.

Ofertele se depun in format electronic la adresele imihaies@regionalnet.org si vlingurar@regionalnet.org pana la data limita mentionata.

2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
┼×coala Regional─â de Var─â a Tinerilor Antreprenori
├Än perioada 11-16 septembrie 2017, Asocia┼úia pentru Promovarea Femeii din Rom├ónia (APFR), ├«n parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED), a organizat ╚ścoala Regional─â de Var─â a Tinerilor Antreprenori ÔÇťAntreprenor5VestÔÇŁ, ├«n sta╚Ťiunea Secu, Cara╚Ö-Severin.
2016-06-14
Cooperare rom├óno-norvegian─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea accesibiliz─ârii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
├Än perioada 4 ÔÇô 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) a efectuat o vizit─â de studiu la Halden ╚Öi Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how rom├óno ÔÇô norvegian, ├«n domeniul accesibilit─â╚Ťii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED), ├«n parteneriat cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, lanseaz─â site-ul proiectului ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â╚Ťilor, adresate studen╚Ťilor cu dizabilit─â╚ŤiÔÇŁ.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007