fd
cauta in site
 
Conferința „Transparență și Integritate în Învățământul Superior”
2006-10-16

Conferința are ca principal obiectiv prezentarea rezultatelor proiectului „Transparență și Integritate în Învățământul Superior: program de dezvoltare a unei coaliții ONG pentru prevenirea corupției în mediul universitar”.  Acest proiect abordează problema corupției în mediul academic la nivelul celor patru universități publice de stat din Centrul Universitar Timișoara: Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica, Universitatea de Stiinte Agricole a Banatului și Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”.

Evenimentul se înscrie într-o serie de acțiuni care urmăresc coalizarea tuturor părților interesate în vederea combaterii fenomenului corupției și promovării transparenței instituționale în mediul universitar timișorean. Unul din obiectivele principale ale conferinței „Transparență și Integritate în Învățământul Superior” este ratificarea planurilor de promovare a transparenței și combatere a corupției de către cele patru universități publice finanțate prin bugetul de stat. Planurile sunt documente elaborate cu participarea unor organizații studențești și grupuri informale de inițiativă din cele patru universități publice din Timișoara. 

Acest eveniment are loc în cadrul proiectului „Transparență și Integritate în Învățământul Superior program de dezvoltare a unei coaliții ONG pentru prevenirea corupției în mediul universitar” derulat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene prin programul Phare 2003 Consolidarea Societății Civile în România.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la: Centrul Euroregional pentru Democrație, Str. Semenic nr. 10, Tel: 0256 221471, 0356 401139, E-mail: vlingurar@regionalnet.org (Valeriu Lingurar, coordonator proiect).

2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007