fd
cauta in site
 
Dezbatere CCC
2006-09-21

Centrul Euroregional pentru Democra■ie organizeazŃ luni, 25 septembrie 2006, ora 16, la Hotel Timi║oara (sala Viena, etaj 1), o întâlnire cu reprezentan■ii Consiliilor Consultative de Cartier, ai organiza■iilor neguvernamentale, PrimŃriei ║i Consiliului Local Timi║oara. Evenimentul are loc în cadrul proiectului Pro communitas, realizat cu sprijinul Uniunii Europene prin Programul Phare 2003 - Consolidarea SocietŃ■ii Civile în România.

Prin organizarea acestei întâlniri ce se va desfŃ║ura într-un cadru informal ║i se va bucura de prezen■a reprezentan■ilor presei ne propunem sŃ dezbatem urmŃtoarele probleme:

- Sprijinirea Consiliilor Consultative de Cartier de cŃtre PrimŃria ║i Consiliul Local al Municipiului Timi║oara în procedura de dobândire a personalitŃ■ii juridice (de a se constitui în organiza■ii independente, pentru fiecare din cartierele în care î║i desfŃ║oarŃ activitatea).
- Discutarea Legii 350/2005 privind regimul finan■Ńrilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitŃ■i nonprofit de interes general (stadiul implementŃrii acestei Legi în cadrul PrimŃriei Municipiului Timi║oara).
 
Pentru informa■ii suplimentare vŃ rugŃm sŃ ne contacta■i la: Centrul Euroregional pentru Democra■ie,  telefon 0256 221471 sau 0356 401139, e-mail vgherhes@regionalnet.org, persoanŃ de contact Vasile Gherhe║.

2016-06-14
Cooperare rom├óno-norvegian─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea accesibiliz─ârii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
├Än perioada 4 ÔÇô 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) a efectuat o vizit─â de studiu la Halden ╚Öi Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how rom├óno ÔÇô norvegian, ├«n domeniul accesibilit─â╚Ťii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi.
2016-01-15
Site-ul ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusiveÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED), ├«n parteneriat cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, lanseaz─â site-ul proiectului ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â╚Ťilor, adresate studen╚Ťilor cu dizabilit─â╚ŤiÔÇŁ.
2015-11-26
Concurs ÔÇ×Campus inclusivÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) din Timi╚Öoara, ├«mpreun─â cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, anun╚Ť─â lansarea concursului de selectare a organiza╚Ťiilor / grupurilor de ini╚Ťiativ─â studen╚Ťe╚Öti care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, ├«n campusurile universitare din Timi╚Öoara.
2015-03-24
Universit─â┼úi all-inclusive ÔÇô provoc─ârile ╚Öi realiz─ârile ├«nv─â╚Ť─âm├óntului superior
Centrul Euroregional pentru Democra┼úie (CED) din Timi┼čoara, ├«n parteneriat cu ┼×coala de Management Fribourg din Elve┼úia, implementeaz─â, ├«n perioada 16 martie 2015 ÔÇô 15 septembrie 2016, proiectul ÔÇ×Universit─â┼úi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â┼úirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â┼úilor, adresate studen┼úilor cu dizabilit─â┼úiÔÇŁ.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007