fd
cauta in site
 
Dezbatere CCC
2006-09-21

Centrul Euroregional pentru Democrație organizează luni, 25 septembrie 2006, ora 16, la Hotel Timișoara (sala Viena, etaj 1), o întâlnire cu reprezentanții Consiliilor Consultative de Cartier, ai organizațiilor neguvernamentale, Primăriei și Consiliului Local Timișoara. Evenimentul are loc în cadrul proiectului Pro communitas, realizat cu sprijinul Uniunii Europene prin Programul Phare 2003 - Consolidarea Societății Civile în România.

Prin organizarea acestei întâlniri ce se va desfășura într-un cadru informal și se va bucura de prezența reprezentanților presei ne propunem să dezbatem următoarele probleme:

- Sprijinirea Consiliilor Consultative de Cartier de către Primăria și Consiliul Local al Municipiului Timișoara în procedura de dobândire a personalității juridice (de a se constitui în organizații independente, pentru fiecare din cartierele în care își desfășoară activitatea).
- Discutarea Legii 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general (stadiul implementării acestei Legi în cadrul Primăriei Municipiului Timișoara).
 
Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la: Centrul Euroregional pentru Democrație,  telefon 0256 221471 sau 0356 401139, e-mail vgherhes@regionalnet.org, persoană de contact Vasile Gherheș.

2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007