fd
cauta in site
 
Sesiuni de formare pentru ONG din domeniul serviciilor social
2006-09-11

Institutul pentru o Societate Deschisa - Sofia implementeaza, impreuna cu partenerii sai din Romania si Ungaria, proiectul “The Next Mile of the European Civil Society Infrastructure” (descrierea proiectului poate fi citita pe pagina web a OSI).

In acest context avem placerea de a va invita sa va inscrieti la o serie de sesiuni de formare care au ca scop consolidarea capacitatii institutionale a  organizatiilor societatii civile din Romania si Bulgaria active in domeniul politicilor sociale, in special in oferirea de servicii sociale. Obiectivul acestei activitati este imbunatatirea capacitatii profesionale a reprezentantilor acestor organizatii si dezvoltarea abilitatilor de networking la nivel national, regional si european.

Pentru detalii despre temele sesiunilor de instruire, calendarul trainingurilor si alte informatii practice utile va rugam consultati documentele anexate.

Termenul limita pentru trimiterea formularului de inscriere este luni, 18 septembrie 2006.

Persona de contact
Valeriu Lingurar
Centrul Euroregional pt Democratie
vlingurar@regionalnet.org
0256 221471/221472


Fisiere atasate: Application form, Training letter.

2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
Şcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR), în parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, în stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare româno-norvegiană pentru îmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how româno – norvegian, în domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), în parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007