fd
cauta in site
 
Sondaj de opinie privind problemele cetatenilor
2006-06-15

Rezultatele sondajului de opinie privind problemele cetatenilor

Centrul Euroregional pentru Democrație vă invită să participați  joi, 15 iunie 2006 începând cu ora 17:00 la prezentarea rezultatelor sondajului de opinie realizat la nivelul municipiului Timișoara cu scopul identificării principalelor probleme cu care se confruntă cetățenii în relația lor cu administrația publică locală. Evenimentul va avea loc în sala de consiliu din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara, Bd. C. D. Loga, nr. 1.

Obiectivele prezentului studiu au fost următoarele:

- Determinarea percepției contribuabililor asupra imaginii Primăriei și Consiliului Local Timișoara
- Identificarea problemelor cu care se confruntă locuitorii cu drept de vot din Timișoara
- Evaluarea gradului de satisfacție al populației cu privire la calitatea serviciilor publice din localitate
- Deteminarea surselor de informare ale cetățenilor cu privire la activitatea și competențele Primăriei
- Evidențierea canalelor de comunicare dintre autoritățile locale și comunitate
- Investigarea  percepției asupra unor posibile practici de corupție la nivelul unităților funcționale ale Primăriei și a cauzelor care favorizează aceste practici
- Determinarea gradului de cunoaștere al cetățenilor cu privire la existența Consiliilor Consultative de cartier și a rolului acestora.

Această inițiativă are loc în cadrul proiectului Pro communitas derulat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene prin Programul Phare 2003 Consolidarea Societății Civile în România.

Pentru mai multe informații ne puteți contactați la: Centrul Euroregional pentru Democrație, Str. Semenic nr. 10, Tel: 221471, E-mail: vgherhes@regionalnet.org (Vasile Gherheș).

Pentru a descarca prezentarea dati click aici.

2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007