fd
cauta in site
 
Sondaj de opinie privind problemele cetatenilor
2006-06-15

Rezultatele sondajului de opinie privind problemele cetatenilor

Centrul Euroregional pentru Democra■ie vŃ invitŃ sŃ participa■i  joi, 15 iunie 2006 începând cu ora 17:00 la prezentarea rezultatelor sondajului de opinie realizat la nivelul municipiului Timi║oara cu scopul identificŃrii principalelor probleme cu care se confruntŃ cetŃ■enii în rela■ia lor cu administra■ia publicŃ localŃ. Evenimentul va avea loc în sala de consiliu din cadrul PrimŃriei Municipiului Timi║oara, Bd. C. D. Loga, nr. 1.

Obiectivele prezentului studiu au fost urmŃtoarele:

- Determinarea percep■iei contribuabililor asupra imaginii PrimŃriei ║i Consiliului Local Timi║oara
- Identificarea problemelor cu care se confruntŃ locuitorii cu drept de vot din Timi║oara
- Evaluarea gradului de satisfac■ie al popula■iei cu privire la calitatea serviciilor publice din localitate
- Deteminarea surselor de informare ale cetŃ■enilor cu privire la activitatea ║i competen■ele PrimŃriei
- Eviden■ierea canalelor de comunicare dintre autoritŃ■ile locale ║i comunitate
- Investigarea  percep■iei asupra unor posibile practici de corup■ie la nivelul unitŃ■ilor func■ionale ale PrimŃriei ║i a cauzelor care favorizeazŃ aceste practici
- Determinarea gradului de cunoa║tere al cetŃ■enilor cu privire la existen■a Consiliilor Consultative de cartier ║i a rolului acestora.

AceastŃ ini■iativŃ are loc în cadrul proiectului Pro communitas derulat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene prin Programul Phare 2003 Consolidarea SocietŃ■ii Civile în România.

Pentru mai multe informa■ii ne pute■i contacta■i la: Centrul Euroregional pentru Democra■ie, Str. Semenic nr. 10, Tel: 221471, E-mail: vgherhes@regionalnet.org (Vasile Gherhe║).

Pentru a descarca prezentarea dati click aici.

2016-06-14
Cooperare rom├óno-norvegian─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea accesibiliz─ârii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
├Än perioada 4 ÔÇô 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) a efectuat o vizit─â de studiu la Halden ╚Öi Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how rom├óno ÔÇô norvegian, ├«n domeniul accesibilit─â╚Ťii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi.
2016-01-15
Site-ul ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusiveÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED), ├«n parteneriat cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, lanseaz─â site-ul proiectului ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â╚Ťilor, adresate studen╚Ťilor cu dizabilit─â╚ŤiÔÇŁ.
2015-11-26
Concurs ÔÇ×Campus inclusivÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) din Timi╚Öoara, ├«mpreun─â cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, anun╚Ť─â lansarea concursului de selectare a organiza╚Ťiilor / grupurilor de ini╚Ťiativ─â studen╚Ťe╚Öti care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, ├«n campusurile universitare din Timi╚Öoara.
2015-03-24
Universit─â┼úi all-inclusive ÔÇô provoc─ârile ╚Öi realiz─ârile ├«nv─â╚Ť─âm├óntului superior
Centrul Euroregional pentru Democra┼úie (CED) din Timi┼čoara, ├«n parteneriat cu ┼×coala de Management Fribourg din Elve┼úia, implementeaz─â, ├«n perioada 16 martie 2015 ÔÇô 15 septembrie 2016, proiectul ÔÇ×Universit─â┼úi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â┼úirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â┼úilor, adresate studen┼úilor cu dizabilit─â┼úiÔÇŁ.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007