fd
cauta in site
 
Conferință
2006-05-18

Transparență și Integritate în Învățământul Superior


Centrul Euroregional pentru Democrație și Academia de Advocacy au plăcerea să vă invite joi, 25 mai 2006, ora 10:00, la conferința Transparență și Integritate în Învățământul Superior. Evenimentul se va desfășura la Casa Tineretului, Str. Arieș nr. 19, sala 103 - 105

Conferința are ca principal obiectiv prezentarea rezultatelor sondajului realizat de Metro Media Transilvania pe tema corupției în mediul academic la nivelul celor patru universități publice de stat din Centrul Universitar Timișoara.

Această inițiativă are loc în cadrul proiectului Transparență și Integritate în Învățământul Superior: program de dezvoltare a unei coaliții ONG pentru prevenirea corupției în mediul universitar derulat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene prin Programul Phare 2003 Consolidarea Societății Civile în România.

Proiectul Transparență și Integritate în Învățământul Superior urmărește crearea unei coaliții de universități, organizații studențești, organizații de tineret și grupuri informale de inițiativă studențească în vederea elaborării unei strategii de combatere și prevenire a actelor de corupție în mediul universitar.

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați agenda preliminară a evenimentului, precum și descrierea pe scurt a proiectului, pe care le puteți găsi în anexă.

Vă rugăm confirmați participarea dvs. la adresa de e-mail ccocioba@regionalnet.org sau la telefon 0256-221471/221472 până cel târziu în data de 23 mai 2006.  Persoană de contact: Camelia Cocioba.


Documente spre descărcare:
  • invitație conferință

  • agendă conferință 25 mai 2006

  • descriere proiect
  • 2017-09-18
    ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
    În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
    2016-06-14
    Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
    În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
    2016-01-15
    xploit.my.id
    Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.
    2015-11-26
    Concurs „Campus inclusiv”
    Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) din Timișoara, Ăźmpreună cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, anunță lansarea concursului de selectare a organizațiilor / grupurilor de inițiativă studențești care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, Ăźn campusurile universitare din Timișoara.

    Arhiva stiri

    IMP@CT - buletin lunar
    Nu pierdeti aceste oportunitati !
     
    Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
    Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007