fd
cauta in site
 
Dezbatere
2006-04-04

Centrul Euroregional pentru Democrație organizează vineri, 7 aprilie 2006, de la ora 15,  în salonul Vasile Goldiș al Hotelului Continental o dezbatere cu reprezentanții societății civile din județul Arad și cu cei ai Comitetelor Consultative Cetățenești pe tema Organizațiile neguvernamentale - partenere de dialog viabile pentru parlamentari.

Prin organizarea acestei întâlniri care se va bucura și de prezența reprezentanților presei ne propunem să dezbatem următoarele subiecte de actualitate: 

Conlucrarea parlamentarilor arădeni cu organizațiile neguvernamentale și cetățenii
- Percepția parlamentarilor asupra activității ONG
- Modalități și mecanisme de conlucrare existente în plan local și propuneri privind îmbunătățirea acestora.

Dorim pe această cale să realizăm o comunicare mai eficientă a parlamentarilor aleși cu reprezentanții societății civile, dar și o implicare mai mare a acestora în problemele comunității, o mai bună cunoaștere a problemelor organizațiilor neguvernamentale și ale cetățenilor. În cadrul întâlnirii se vor discuta  aspecte legate de proiectele legislative ale parlamentarilor bazate pe propunerile legislative ale organizațiilor neguvernamentale, precum și crearea unei imagini obiective a parlamentarilor în comunitate.

Acest eveniment are loc în cadrul programului Guvernare locală transparentă prin informare și consultare reciprocă, program realizat cu sprijinul Uniunii Europene prin programul Phare 2003 Consolidarea Societății Civile în România.


Varianta pentru download o puteți găsi aici.

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.
2015-11-26
Concurs „Campus inclusiv”
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) din Timișoara, Ăźmpreună cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, anunță lansarea concursului de selectare a organizațiilor / grupurilor de inițiativă studențești care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, Ăźn campusurile universitare din Timișoara.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007