fd
cauta in site
 
Forum pentru Consiliile Consultative de Cartier
2006-04-04

 Începând cu aceastŃ sŃptŃmânŃ, Centrul Euroregional pentru Democra■ie oferŃ cetŃ■enilor municipiului Timi║oara posibilitatea de a-║i exprima punctele de vedere cu privire la problemele cartierului în care locuiesc, prin intermediului forumului special realizat www.ccc.ecomunicare.ro

Forumul are o sec■iune generalŃ, unde se pot dezbate probleme cu caracter general, ║i câte o sec■iune dedicatŃ fiecŃruia din cele 12 Consiliilor Consultative de Cartier înfiin■ate pânŃ în prezent. În acest sens, cetŃ■enii care identificŃ o problemŃ a cartierului sau doresc sŃ dezbatŃ împreunŃ cu al■i timi║oreni anumite subiecte de interes general, o pot face prin simpla accesare a adresei mai sus men■ionate. 

TotodatŃ, cetŃ■enii care doresc sŃ participe activ la rezolvarea anumitor probleme ale comunitŃ■ii sau cartierului în care locuiesc, o pot face ║i prin participarea la întâlnirile cu membri consiliului consultativ al cartierului, ce se organizeazŃ de regulŃ la ║coala din cartier. Datele de contact ale reprezentan■ilor consiliilor consultative de cartier figureazŃ pe forum.

AceastŃ activitate are loc în cadrul proiectului Pro communitas – realizat cu sprijinul Uniunii Europene prin Programul Phare 2003 – Consolidarea SocietŃ■ii Civile în România.

Pentru informa■ii suplimentare vŃ rugŃm sŃ ne contacta■i la Centrul Euroregional pentru Democra■ie, telefon 221471 sau 221472,  e-mail vgherhes@regionalnet.org,  persoanŃ de contact Vasile Gherhe║.

2016-06-14
Cooperare rom├óno-norvegian─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea accesibiliz─ârii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
├Än perioada 4 ÔÇô 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) a efectuat o vizit─â de studiu la Halden ╚Öi Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how rom├óno ÔÇô norvegian, ├«n domeniul accesibilit─â╚Ťii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi.
2016-01-15
Site-ul ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusiveÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED), ├«n parteneriat cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, lanseaz─â site-ul proiectului ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â╚Ťilor, adresate studen╚Ťilor cu dizabilit─â╚ŤiÔÇŁ.
2015-11-26
Concurs ÔÇ×Campus inclusivÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) din Timi╚Öoara, ├«mpreun─â cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, anun╚Ť─â lansarea concursului de selectare a organiza╚Ťiilor / grupurilor de ini╚Ťiativ─â studen╚Ťe╚Öti care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, ├«n campusurile universitare din Timi╚Öoara.
2015-03-24
Universit─â┼úi all-inclusive ÔÇô provoc─ârile ╚Öi realiz─ârile ├«nv─â╚Ť─âm├óntului superior
Centrul Euroregional pentru Democra┼úie (CED) din Timi┼čoara, ├«n parteneriat cu ┼×coala de Management Fribourg din Elve┼úia, implementeaz─â, ├«n perioada 16 martie 2015 ÔÇô 15 septembrie 2016, proiectul ÔÇ×Universit─â┼úi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â┼úirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â┼úilor, adresate studen┼úilor cu dizabilit─â┼úiÔÇŁ.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007