fd
cauta in site
 
Atelier interactiv
2006-03-08

Centrul Euroregional pentru Democrație organizează în perioada 8 - 11 martie 2006 la Centrul de Tineret, Casa Tineretului, etaj 1, de pe strada Arieș, nr. 19 un atelier interactiv pe următoarele teme:

- Legea 544 privind liberul acces la informațiile de interes public
- Legea 52 din 21 ianuarie 2003 privind transparența decizională în administrația publică
- Alte modalități de intervenție în procesul de luare a deciziilor la nivel local
- Rolul ONG-urilor în comunitate.

Evenimentul are loc în cadrul programului Pro communitas, realizat cu sprijinul Uniunii Europene prin Programul Phare 2003 Consolidarea Societății Civile în România, ce are ca scop consolidarea parteneriatului local dintre cetățeni - organizații neguvernamentale și autorități publice locale în vederea identificării și rezolvării problemelor cu care se confruntă comunitatea.

La această sesiune de instruire vor participa aproximativ 40 de persoane, membre ale Consiliilor Consultative de Cartier din Timișoara, unul din obiectivele proiectului fiind de a informa și implica activ Consiliile Consultative de Cartier în diseminarea de informații cu privire la modalitățile de intervenție în procesul decizional al Administrației Publice Locale. Membrii Consiliilor Consultative de Cartier vor beneficia astfel de informații utile cu privire la modalitățile de intervenție în elaborarea deciziilor pe plan local. De asemenea, ei vor acumula cunoștințele necesare pentru a putea solicita informațiile de interes public aflate sub incidența Legii 544.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la: Centrul Euroregional pentru Democrație, Str. Semenic nr. 10, tel: 221471, 221472, e-mail:
vgherhes@regionalnet.org, persoană de contact: Vasile Gherheș.

2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007