fd
cauta in site
 
Atelier interactiv
2006-03-08

Centrul Euroregional pentru Democra■ie organizeazŃ în perioada 8 - 11 martie 2006 la Centrul de Tineret, Casa Tineretului, etaj 1, de pe strada Arie║, nr. 19 un atelier interactiv pe urmŃtoarele teme:

- Legea 544 privind liberul acces la informa■iile de interes public
- Legea 52 din 21 ianuarie 2003 privind transparen■a decizionalŃ în administra■ia publicŃ
- Alte modalitŃ■i de interven■ie în procesul de luare a deciziilor la nivel local
- Rolul ONG-urilor în comunitate.

Evenimentul are loc în cadrul programului Pro communitas, realizat cu sprijinul Uniunii Europene prin Programul Phare 2003 Consolidarea SocietŃ■ii Civile în România, ce are ca scop consolidarea parteneriatului local dintre cetŃ■eni - organiza■ii neguvernamentale ║i autoritŃ■i publice locale în vederea identificŃrii ║i rezolvŃrii problemelor cu care se confruntŃ comunitatea.

La aceastŃ sesiune de instruire vor participa aproximativ 40 de persoane, membre ale Consiliilor Consultative de Cartier din Timi║oara, unul din obiectivele proiectului fiind de a informa ║i implica activ Consiliile Consultative de Cartier în diseminarea de informa■ii cu privire la modalitŃ■ile de interven■ie în procesul decizional al Administra■iei Publice Locale. Membrii Consiliilor Consultative de Cartier vor beneficia astfel de informa■ii utile cu privire la modalitŃ■ile de interven■ie în elaborarea deciziilor pe plan local. De asemenea, ei vor acumula cuno║tin■ele necesare pentru a putea solicita informa■iile de interes public aflate sub inciden■a Legii 544.

Pentru informa■ii suplimentare vŃ rugŃm sŃ ne contacta■i la: Centrul Euroregional pentru Democra■ie, Str. Semenic nr. 10, tel: 221471, 221472, e-mail:
vgherhes@regionalnet.org, persoanŃ de contact: Vasile Gherhe║.

2016-06-14
Cooperare rom├óno-norvegian─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea accesibiliz─ârii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
├Än perioada 4 ÔÇô 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) a efectuat o vizit─â de studiu la Halden ╚Öi Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how rom├óno ÔÇô norvegian, ├«n domeniul accesibilit─â╚Ťii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi.
2016-01-15
Site-ul ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusiveÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED), ├«n parteneriat cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, lanseaz─â site-ul proiectului ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â╚Ťilor, adresate studen╚Ťilor cu dizabilit─â╚ŤiÔÇŁ.
2015-11-26
Concurs ÔÇ×Campus inclusivÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) din Timi╚Öoara, ├«mpreun─â cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, anun╚Ť─â lansarea concursului de selectare a organiza╚Ťiilor / grupurilor de ini╚Ťiativ─â studen╚Ťe╚Öti care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, ├«n campusurile universitare din Timi╚Öoara.
2015-03-24
Universit─â┼úi all-inclusive ÔÇô provoc─ârile ╚Öi realiz─ârile ├«nv─â╚Ť─âm├óntului superior
Centrul Euroregional pentru Democra┼úie (CED) din Timi┼čoara, ├«n parteneriat cu ┼×coala de Management Fribourg din Elve┼úia, implementeaz─â, ├«n perioada 16 martie 2015 ÔÇô 15 septembrie 2016, proiectul ÔÇ×Universit─â┼úi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â┼úirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â┼úilor, adresate studen┼úilor cu dizabilit─â┼úiÔÇŁ.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007