fd
cauta in site
 
Banatul fŃrŃ frontiere
2010-04-21

Centrul Euroregional pentru Democra■ie din Timi║oara, în parteneriat cu Asocia■ia pentru Dezvoltarea Kikindei (ARK) ║i Ini■iativa pentru Tineret din Kikinda (KIM), Serbia, are plŃcerea de a invita tinerii cu vârsta între 16 ║i 24 de ani sŃ ia parte la proiectul transfrontalier Banatul fŃrŃ frontiere.

Ini■iativa se deruleazŃ în ora║ele Kikinda, Timi║oara ║i Jimbolia ║i presupune parcurgerea urmŃtoarelor etape:

1.    atelierul de lucru ImagineazŃ-■i Banatul fŃrŃ frontiere! (7-8 mai);
2.    atelierul de lucru Cum sŃ elaborezi un proiect transfrontalier (21-22 mai);
3.    elaborarea de proiecte transfrontaliere comune (1 iulie – 31 august);
4.    promovarea celor mai bune proiecte transfrontaliere în contextul conferin■ei finale de la Kikinda (septembrie).

Proiectul încurajeazŃ, în mod special, participarea tinerilor provenind din mediul rural ║i urban mic. Echipele vor consta din 20 de tineri (10 din Serbia, 10 din România), selecta■i din cei care vor completa formularul de înscriere.

Dat fiind faptul cŃ ini■iativa presupune munca în echipŃ a participan■ilor din România ║i Serbia, cuno║tin■ele de limbŃ englezŃ sunt necesare.
Persoanele interesate sŃ ia parte la proiect sunt rugate sŃ contacteze Centrul Euroregional pentru Democra■ie, la telefon: 0256 221471, fax: 0256 436633, e-mail: aleu@regionalnet.org, pânŃ în data de 29 aprilie. PersoanŃ de contact: Ana Leu – Coordonator programe.

Rezultatele selec■iei vor fi anun■ate pânŃ în data de 3 mai.

Proiectul Banatul fŃrŃ frontiere este implementat în perioada 1 martie – 30 septembrie 2010, cu sprijinul financiar al East East: Partnership Beyond Borders.
2016-06-14
Cooperare rom├óno-norvegian─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea accesibiliz─ârii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
├Än perioada 4 ÔÇô 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) a efectuat o vizit─â de studiu la Halden ╚Öi Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how rom├óno ÔÇô norvegian, ├«n domeniul accesibilit─â╚Ťii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi.
2016-01-15
Site-ul ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusiveÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED), ├«n parteneriat cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, lanseaz─â site-ul proiectului ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â╚Ťilor, adresate studen╚Ťilor cu dizabilit─â╚ŤiÔÇŁ.
2015-11-26
Concurs ÔÇ×Campus inclusivÔÇŁ
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) din Timi╚Öoara, ├«mpreun─â cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, anun╚Ť─â lansarea concursului de selectare a organiza╚Ťiilor / grupurilor de ini╚Ťiativ─â studen╚Ťe╚Öti care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, ├«n campusurile universitare din Timi╚Öoara.
2015-03-24
Universit─â┼úi all-inclusive ÔÇô provoc─ârile ╚Öi realiz─ârile ├«nv─â╚Ť─âm├óntului superior
Centrul Euroregional pentru Democra┼úie (CED) din Timi┼čoara, ├«n parteneriat cu ┼×coala de Management Fribourg din Elve┼úia, implementeaz─â, ├«n perioada 16 martie 2015 ÔÇô 15 septembrie 2016, proiectul ÔÇ×Universit─â┼úi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â┼úirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â┼úilor, adresate studen┼úilor cu dizabilit─â┼úiÔÇŁ.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007