fd
cauta in site
 
Banatul fără frontiere
2010-04-21

Centrul Euroregional pentru Democrație din Timișoara, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Kikindei (ARK) și Inițiativa pentru Tineret din Kikinda (KIM), Serbia, are plăcerea de a invita tinerii cu vârsta între 16 și 24 de ani să ia parte la proiectul transfrontalier Banatul fără frontiere.

Inițiativa se derulează în orașele Kikinda, Timișoara și Jimbolia și presupune parcurgerea următoarelor etape:

1.    atelierul de lucru Imaginează-ți Banatul fără frontiere! (7-8 mai);
2.    atelierul de lucru Cum să elaborezi un proiect transfrontalier (21-22 mai);
3.    elaborarea de proiecte transfrontaliere comune (1 iulie – 31 august);
4.    promovarea celor mai bune proiecte transfrontaliere în contextul conferinței finale de la Kikinda (septembrie).

Proiectul încurajează, în mod special, participarea tinerilor provenind din mediul rural și urban mic. Echipele vor consta din 20 de tineri (10 din Serbia, 10 din România), selectați din cei care vor completa formularul de înscriere.

Dat fiind faptul că inițiativa presupune munca în echipă a participanților din România și Serbia, cunoștințele de limbă engleză sunt necesare.
Persoanele interesate să ia parte la proiect sunt rugate să contacteze Centrul Euroregional pentru Democrație, la telefon: 0256 221471, fax: 0256 436633, e-mail: aleu@regionalnet.org, până în data de 29 aprilie. Persoană de contact: Ana Leu – Coordonator programe.

Rezultatele selecției vor fi anunțate până în data de 3 mai.

Proiectul Banatul fără frontiere este implementat în perioada 1 martie – 30 septembrie 2010, cu sprijinul financiar al East East: Partnership Beyond Borders.
2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007