fd
cauta in site
 
Concurs de idei de proiecte
2010-06-15

Centrul Euroregional pentru Democrație din Timișoara, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Kikindei și Inițiativa Tinerilor din Kikinda, Serbia, vă invită să luați parte la competiția transfrontalieră organizată în contextul proiectului „Banatul fără frontiere”. Scopul principal al competiției este acela de a identifica idei de proiect viabile care să promoveze valorile regiunii Banat.

Concursul se adresează grupurilor de tineri, organizațiilor non-guvernamentale de tineret și tinerilor din Banatul românesc și sârbesc care sunt intereresați și doresc să se implice în inițiative care vor fi implementate în parteneriat, în regiunea Banat.

Competiția presupune parcurgerea următoarelor etape:

1.    depunerea ideilor de proiect până în data de 23 iunie 2010;
2.    selecția celor mai bune 10 idei de proiect  până în data de 25 iunie 2010;
3.    elaborarea proiectelor – iulie - august 2010;
4.    promovarea și strângerea de fonduri pentru proiectele selectate - septembrie 2010.

Sunt încurajate, în mod special, proiectele care răspund următoarelor cerințe:
•    reușesc să implice un număr cât mai mare de participanți din Banatul românesc și sârbesc (reprezentanți ai mediului de afaceri, mediului academic, unităților școlare, mass media etc.);
•    propun mijloace inovatoare pentru captarea interesului, dezvoltarea și implicarea în acțiuni concrete a societății civile neorganizate (grupuri informale, bloggeri, studenți și elevi etc.)
Ideile de proiect trebuie să fie trimise pe email, până în data de 23.06.2010, la următoarea adresă: aleu@regionalnet.org. 
Pentru a facilita acest proces, inițiatorii au elaborat un formular de aplicare și un ghid pentru aplicanți. Cele două documente pot fi descărcate de pe site-ul www.regionalnet.org, secțiunea “Noutăți” - Proiectul “Banatul fără frontiere”.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați Centrul Euroregional pentru Democrație, la telefon: 0256 221471, fax: 0256 436633, e-mail: aleu@regionalnet.org. Persoană de contact: Ana Leu – Coordonator programe.

Proiectul Banatul fără frontiere este implementat în perioada 1 martie – 30 septembrie 2010, cu sprijinul financiar al East East: Partnership Beyond Borders.

Formular de inscriere.
Ghid pentru scrierea de propuneri de proiecte.
2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007