fd
cauta in site
 
Proiectul „Banatul fara frontiere” (2010)
2010-07-06

Castigatorii concursului „Banatul fara frontiere”

In urma concursului „Banatul fara frontiere”, derulat in perioada 15 iunie - 5 iulie 2010, au fost selectate urmatoarele idei de proiecte:

1. Get to know Banat!
(Cunoaste Banatul!)

Scopul proiectului
Facilitarea unui schimb intercultural intre 10 tineri din Banatul romanesc si 10 din Banatul sarbesc pentru a le oferi acestora oportunitatea de a face o incursiune in traditiile si stilul de viata specifice regiunii situate de ambele parti ale granitei.
Echipa de proiect
Mirjana Mikic (Aplicant, Kikinda), Patricia Pecol (Timisoara), Oana-Maria Stefanescu (Timisoara), Gordana Mikic (Kikinda)
 
2. Imagine Banat 2015! (Imaginati-va Banatul in 2015!)

Scopul proiectului
Aplicarea metodei anchetei apreciative pentru intervievarea personalitatilor din Banat, considerate lideri de opinie, in vederea conturarii unei viziuni strategice comune asupra regiunii.
Aplicant: Tisa Komadina (Kikinda)


3. Hi Jimbolia! (Salut, Jimbolia!)

Scopul proiectului
Initierea unui parteneriat intre tinerii din Kikinda si Jimbolia, prin conceperea si prezentarea, cu ocazia Zilelor Jimboliei, a unui program special care sa puna in valoare traditiile specifice Banatului sarbesc.
Echipa de proiect
Roxana Diana Fador - Aplicant, Maja Erdeljan, Slobodan Kapriš, David Merżan, Mirjana MikiŠ, Gordana MikiŠ, Nina Popeskov (Kikinda)


4. Neighbors in action (Vecini in actiune)

Scopul proiectului
Initierea organizatiilor non-guvernamentale de tineret din Banatul romanesc in realizarea asa-numitelor actiuni de strada care vizeaza promovarea institutiilor de invatamant, ONG-urilor, actiunilor de voluntariat, atractiilor turistice etc. din regiunea Banat. 

Echipa de proiect
Marijo Bojic - Aplicant, Biljana Stojanovic, Anne Grotnes (Kikinda)

Toate ideile de proiect mai sus mentionate vor implica atat tineri din Banatul romanesc, cat si tineri din Banatul sarbesc. Asociatia pentru Dezvoltarea Kikindei (ARK) si Centrul Euroregional pentru Democratie (CED) vor promova cele patru initiative castigatoare si, totodata, vor oferi consultanta pentru implementarea optima a acestora.
2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
┼×coala Regional─â de Var─â a Tinerilor Antreprenori
├Än perioada 11-16 septembrie 2017, Asocia┼úia pentru Promovarea Femeii din Rom├ónia (APFR), ├«n parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED), a organizat ╚ścoala Regional─â de Var─â a Tinerilor Antreprenori ÔÇťAntreprenor5VestÔÇŁ, ├«n sta╚Ťiunea Secu, Cara╚Ö-Severin.
2016-06-14
Cooperare rom├óno-norvegian─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea accesibiliz─ârii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
├Än perioada 4 ÔÇô 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED) a efectuat o vizit─â de studiu la Halden ╚Öi Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how rom├óno ÔÇô norvegian, ├«n domeniul accesibilit─â╚Ťii universit─â╚Ťilor ╚Öi bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democra╚Ťie (CED), ├«n parteneriat cu ╚ścoala de Management din Fribourg, Elve╚Ťia, lanseaz─â site-ul proiectului ÔÇ×Universit─â╚Ťi all-inclusive: Proiect pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor de accesibilizare ale universit─â╚Ťilor, adresate studen╚Ťilor cu dizabilit─â╚ŤiÔÇŁ.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007