fd
cauta in site
 
Invitație
2008-09-25

Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) are plăcerea să vă invite vineri, 26 septembrie 2008, începând cu orele 12.00, la conferința finală Guvernare Responsabilă în Învățământul Superior. Evenimentul se va desfășura în Arad, la Universitatea „Aurel Vlaicu” - Sala Amfiteatru, Bulevardul Revoluției nr. 77.  

     Conferința reprezintă o excelentă ocazie de trecere în revistă a rezultatelor activităților derulate în cadrul proiectului (sesiuni de instruire, studiul privind guvernarea responsabilă în universitățile de stat, schimburi de experiență prin participări la atelierele interactive). De asemenea, dorim să consolidăm parteneriatele create în comunitatea academică pentru promovarea și îmbunătățirea managementului participativ prin asumarea unui plan comun de acțiune pentru guvernare responsabilă în mediul academic.

     Evenimentul are printre invitați membri marcanți ai comunității academice din Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica, Universitatea de Medicină și Farmacie œVictor Babeșœ, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, Universitatea œAurel Vlaicuœ din Arad și Universitatea œBabeș-Bolyaiœ din Cluj-Napoca, studenți și reprezentanți ai ligilor și organizațiilor studențești/de tineret.

     Această inițiativă are loc în cadrul proiectului Guvernare responsabilă în învățământul superior: proiect de promovare a principiilor bunei guvernări în universitățile de stat din Centrele Universitare Arad, Cluj și Timișoara, implementat în parteneriat cu Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad și cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, prin programul PHARE 2005 Consolidarea democrației în România, Componenta 2 - Democrație, drepturile omului, statul de drept, independența justiției și lupta împotriva corupției.

     Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați agenda preliminară a evenimentului.

     Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră până joi, 25 septembrie 2008, ora 16.00  la adresa de e-mail cbalint@regionalnet.org sau la telefon 0256-221471/221472 .  Persoană de contact: Balint-Codrean Cătălin.  
Cu stimă,
 Ilona Mihăieș
 Președinte executiv CED
2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007