fd
cauta in site
 
Invitație
2008-09-15

Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) are plăcerea să vă invite marți, 16 septembrie 2008, începând cu orele 12.00, la atelierul Managementul participativ și managementul diversității culturale. Evenimentul se va desfășura în Timișoara, la Universitatea de Vest - Sala de Consiliu (vis-a-vis de Aula Magna), Etajul I, Str. Vasile Pârvan.    

     Ținând cont de caracterul multicultural al universităților, tema atelierului este managementul participativ și managementul diversității culturale ca instrumente ale guvernării academice conforme cu principiile răspunderii publice. În cadrul întâlnirii vom prezenta standarde de participare și incluziune a grupurilor minoritare conform legislației române și bunelor practici internaționale și vom încerca să identificăm modalități de aplicare a Legii 52/2003 privind transparența decizională în managementul proceselor decizionale.

     Această inițiativă are loc în cadrul proiectului Guvernare responsabilă în învățământul superior: proiect de promovare a principiilor bunei guvernări în universitățile de stat din Centrele Universitare Arad, Cluj și Timișoara, implementat în parteneriat cu Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad și cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, prin programul PHARE 2005 Consolidarea democrației în România, Componenta 2 - Democrație, drepturile omului, statul de drept, independența justiției și lupta împotriva corupției. Scopul acestuia este de a elabora și introduce un cadru general de guvernare responsabilă, transparentă și eficientă pentru procesele de luare a deciziilor și management al educației, inclusiv managementul diversității culturale, în centrele universitare Arad, Cluj și Timișoara.     Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați agenda preliminară a evenimentului.

     Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră până luni, 15 septembrie 2008, ora 14.00  la adresa de e-mail cbalint@regionalnet.org sau la telefon 0256-221471/221472 . Persoană de contact: Balint-Codrean Cătălin.   
 Cu stimă,
 Ilona Mihăieș
 Președinte executiv CED
2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
ƞcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, AsociaĆŁia pentru Promovarea Femeii din RomĂąnia (APFR), Ăźn parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, Ăźn stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare romĂąno-norvegiană pentru Ăźmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how romĂąno – norvegian, Ăźn domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), Ăźn parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru Ăźmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007