fd
cauta in site
 
ds

Educatie pentru democratie

Responsabilitate si incredere, 2001 - 2002

www.ecomunicare.ro

Obiectiv
Promovarea si implementarea unui mecanism pentru comunicare si responsabilizare intre cetateni si reprezentantii alesi prin diverse canale: ziar, telefon, radio, internet.

Rezultate
Peste 800 de intrebari primite de la cetateni prin intermediul ziarului
130 de intrebari primite prin telefon
Emisiune radio in direct cu reprezentantii alesi
Website www.ecomunicare.ro unde vizitatorii au putut accesa informatii despre rolul, structura si mecanismul de functionare al principalelor institutii: Primarie, Consilul Local, Consiliul Judetean si Prefectura Timis si au putut adresa intrebari si sugestii reprezentantilor acestor institutii
Cafeneaua ‘Responsabilitate si incredere’, intalniri intre reprezentantii ONG din Timisoara si judetul Timis si reprezentantii Parlamentului. S-au desfasurat cinci intalniri la care au participat 15 membri ai autoritatilor si 40 de reprezentanti ai ONG-urilor.


 
2024-04-25
Hacked by Om3G4

Imi plac curvele maxim!

2017-09-18
Şcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR), în parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, în stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare româno-norvegiană pentru îmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how româno – norvegian, în domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), în parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007