fd
cauta in site
 
ds

Cooperare regionala transfrontaliera

Incubator pentru activitati regionale ale societatii civile, 2001

Programul a contribuit la cresterea constientei civice in Serbia prin activitati de formare in advocacy si la receptivitatea guvernului fata de nevoile cetatenilor si organizatiilor locale. Programul a sprijinit asociatii, cluburi si grupuri locale sa abordeze teme ca drepturile omului si ale minoritatilor, dezvoltare comunitara, dezvoltare economica, probleme de gen, initiative ale tinerilor.

Rezultate
183 de persoane au participat si au fost instruite in cadrul proiectului
24 de copii abuzati din Serbia si Romania au participat intr-o tabara de copii
35 de femei active in politica si media au fost instruite pentru a creste numarul femeilor implicate in politica
40 de tineri au participat intr-o tabara de vara (drama, sculptura, psihologie, fotografie, comedie)
36 de participanti au fost formati in comunicare si dezbateri
Au fost elaborate 13 programe in parteneriat, incluzand seminarii, scoli de vara, sesiuni de lucru, conferinte.

 
2017-09-18
Şcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR), în parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, în stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare româno-norvegiană pentru îmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how româno – norvegian, în domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), în parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.
2015-11-26
Concurs „Campus inclusiv”
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) din Timișoara, împreună cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, anunță lansarea concursului de selectare a organizațiilor / grupurilor de inițiativă studențești care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, în campusurile universitare din Timișoara.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007