fd
cauta in site
 
ds

Cooperare regionala transfrontaliera

Program de practica institutionala pentru dezvoltarea capacitatilor de lider in Europa de sud - est, 2001 - 2002

Obiectiv
Crearea de contacte si dezvoltarea unor viitoare proiecte in parteneriat intre ONG-uri si institutii din Europa de sud – est. Internii au fost direct implicati in echipa si proiectele CED pentru o perioada de una sau doua luni, beneficiind de o experienta profesionala in sectorul non-profit. La cele doua sesiuni organizate in 2001 au participat tineri din Serbia, Montenegro, Bulgaria and Macedonia. Opt candidati au aplicat pentru prima sesiune, iar pentru a doua au fost primite 30 de dosare.

Rezultate
Opt interni au participat la activitatile si proiectele derulate de CED
Au fost scrise trei propuneri de proiect
Participantii din Bulgaria, Macedonia, Muntenegru si Serbia au pus bazale unui program de schimb de experienta cu ONG-uri din Romania
Baza de date CED s-a largit cu ONG-uri din Bulgaria si Macedonia

 
2016-06-14
Cooperare româno-norvegiană pentru îmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how româno – norvegian, în domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
Site-ul „Universități all-inclusive”
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), în parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.
2015-11-26
Concurs „Campus inclusiv”
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) din Timișoara, împreună cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, anunță lansarea concursului de selectare a organizațiilor / grupurilor de inițiativă studențești care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, în campusurile universitare din Timișoara.
2015-03-24
Universităţi all-inclusive – provocările și realizările învățământului superior
Centrul Euroregional pentru Democraţie (CED) din Timişoara, în parteneriat cu Şcoala de Management Fribourg din Elveţia, implementează, în perioada 16 martie 2015 – 15 septembrie 2016, proiectul „Universităţi all-inclusive: Proiect pentru îmbunătăţirea serviciilor de accesibilizare ale universităţilor, adresate studenţilor cu dizabilităţi”.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007