fd
cauta in site
 
ds

Cooperare regionala transfrontaliera

Valorile democratice ale unei societati multiculturale - Politici ale Forumului societatii civile, 2001

Forumul a fost organizat in cadrul proiectului ‘Link Diversity’ – Campanie de constientizare – cu scopul de a promova societatea multietnica si cetatenia democratica pentru toti, un proiect al Consiliului Europei cu sprijinul Pactului de Stabilitate, Masa de Lucru 1.

Obiectiv
Sa ofere o oportunitate reprezentantilor societatii civile din Europa de sud – est de a face un inventar al activitatilor, proiectelor de succes si bunelor practici ca baza pentru implementarea politicilor multiculturale.

Rezultate
Prezenta a peste 80 de participanti din sase tari din regiune (Bosnia&Herzegovina, Croatia, Ungaria, Macedonia, Romania, Serbia)
Au fost stabilite o serie de prioritati prin evaluarea problematicilor din trei sectoare – educatie, guvernare locala si prevenirea conflictelor, intr-o campanie regionala al carei scop era de a creste nivelul de constienta asupra valorilor si principiilor societatii multietnice si multiculturale si ale cetateniei democratice.

 
2017-09-18
Şcoala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori
În perioada 11-16 septembrie 2017, Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR), în parteneriat cu Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), a organizat Școala Regională de Vară a Tinerilor Antreprenori “Antreprenor5Vest”, în stațiunea Secu, Caraș-Severin.
2016-06-14
Cooperare româno-norvegiană pentru îmbunătățirea accesibilizării universităților și bibliotecilor universitare din Regiunea de Vest
În perioada 4 – 9 iunie 2016, echipa Centrului Euroregional pentru Democrație (CED) a efectuat o vizită de studiu la Halden și Oslo, Norvegia, pentru a pune bazele unui schimb de know-how româno – norvegian, în domeniul accesibilității universităților și bibliotecilor universitare pentru persoanele cu dizabilități.
2016-01-15
xploit.my.id
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED), în parteneriat cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, lansează site-ul proiectului „Universități all-inclusive: Proiect pentru îmbunătățirea serviciilor de accesibilizare ale universităților, adresate studenților cu dizabilități”.
2015-11-26
Concurs „Campus inclusiv”
Centrul Euroregional pentru Democrație (CED) din Timișoara, împreună cu Școala de Management din Fribourg, Elveția, anunță lansarea concursului de selectare a organizațiilor / grupurilor de inițiativă studențești care vor realiza campanii de comunicare / advocacy, în campusurile universitare din Timișoara.

Arhiva stiri

IMP@CT - buletin lunar
Nu pierdeti aceste oportunitati !
 
Home | Despre noi | Programe | Parteneri | Arhiva stiri | Legaturi utile | Harta site | Contact
Centrul Euroregional pentru Democratie © Copyright 2007